Valdebatter och 1 maj

Ja sen sist har jag hunnit med flera valdebatter. PÅ Blå Bandet om alkoholpolitiken, på Handelskammaren om Stockholmspolitik(infrastruktur, bostäder, ungd arbetslöshet mm) och i torsdags på Skärholmens ungdomshus ( med namnet: 2a hemmet). Spännande att redan nu slipa argumenten.

I går var det 1 maj och KD i Uppsalla hade sin årliga demonstration för Familjen. De hade gjort ett bra program med bra tempo med olika spännande personer och musik. Birro och Linda Skugge var med vilket ju är spännande då de inte är "typiska" kristdemokrater. De säger sig inte heller vara kristdemokrater, men dom slåss för familjen, vilket dom poängterade. Jag kanske personligen tycker kd bör betona pappornas roll mer än man gör, men det är bra att man står upp för att barn ska ha en bra uppväxt. Familjen är viktig, men det innebär också att både mamma och pappa är viktiga i barns liv, det får vi inte glömma bort. Båda har ett stort ansvar.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.