Agenda debatt i SVT

Agendas debatt ikväll med Borg och Östros är sorglig på något sätt. Östros får stå där och skruva sanningen...det känns liksom olustig....han ler, men ser arg ut samtidigt. Hua...Borg borde ge igen på det ständiga argumentet från Östros om att den borgerliga regeringen förstörde ekonomin på 90 talet och att dom fick "städa upp"...för tittar man på siffror så var det en rejäl nergång redan 1990 i ekonomin som vände tvärt ner...sedan ser man hur ekonomin vänder uppåt 1993...så de borgerliga fick ta över och vända ekonomin under sin tid...varför svarar dom inte på detta?

När vi tog över 2006 hade vi visserligen viss tillväxt men job-less growth..dvs inga jobb kom till....jobben kom först när alliansregeringen kom in. Alliansen måste lära sig ha dessa argument, inte bara prata jobbstopp...det går inte hem. Nej, tala om att sossarna inte höjer skatten mer än vad man visade på tv ikväll, bidde en tumme... trots massiv kritik om underskott osv. Sedan satsar dom miljarder på att höja a-kassan. Vad ger det för jobb? Och pensionärerna får inte lika skatt som löntagarna...detta som man tjatat om så länge. Och taket i a-kassan höjs, men sänks efter att visst antal dagar...alltså en nedtrappning som vi har. Men dom tar det i taket för att kunna säga 80%. Det är taktik och retorik som vanligt med sossarna. Alliansen måste ta till storsläggan nu. Visa vad vi går för....

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.