Sommaren går mot sitt slut...

Almedalen är för länge sedan över och jag har varit ledig...och varit på Mallis och hemma. Hemma har det varit blandat väder och därför har jag sett om det blev 11 eller 12 filmer i sommar, för att ta igen allt man missar under riksdagsterminerna. Läser om alla bra filmer i tidningen men orkar inte gå på bio. Då är ju hyrfilm helt ok!

Almedalen förflöt riktigt bra. Jag hade 16 olika bokningar under må-fredag.Var hårt tempo men jättekul. Bodde med tre riksdagskompisar i en lägenhet mitt i centrala Visby. En lägenhet med fantastisk utsikt och möjlighet för oss tjejer att avsluta kvällen balkongen. Jag presenterade en rapport med namnet KD+facket= sant. Om partiets syn på facklig verksamhet utifrån vår historia men även idag. Att organisera sig och engagera sig för sin vardag är ett kristdemokratiskt signum. Inte alltid så känt, särskilt inte det internationella kristdemokratiska fackliga engagemanget. Jag och min kollega Lennart Sacredeus ordnade ett frukostmöte där vi bjöd in facket och det kom 20 personer vilket verkligen var över förväntan. Vi tog upp bla att vi inte tycker att facket ska välja partier utan vara fria. Att inte alla medlemmar vill bli stämplade om man inte är s-märkt.

Nu är valrörelsen igång och idag var jag och delade flygblad i tunnelbanan. Nu får man börja ta fram sina personvalsfoldrar. Det är visst några tusen beställda...och dom ska ut i brevlådor osv. Bokningar sker för fullt nu. Det blir Piteå, Sundsvall, Hudik och Gävle vid sidan av Sthlm. Jag har debatter och studiebesök inbokade. Ska bli spännande med alla nya intryck. Ska försöka rapportera på bloggen vid sidan av andra medier....

Om du vill veta mer om vad jag gjort så gå in på ex DN val och se vilka frågor jag tagit upp i riksdagen. Kommer även en valpejl på SVT där man kan kolla in olika kandidaters frågor.

I morgon blir det besök ,för oss alliansare i arbetsmarknadsutskottet ,hos vår nya arbetsmarknadsminister-Tobias Billström. Blir bra att få höra lite óm hur han tänker kring valet och jobbfrågorna.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.