Besök i verkligheten

Idag har jag varit med på en förmiddagsturné med Svenskt näringsliv som ville visa några privata vårdföretagare i Stockholm. Det blev FysioLab på Sofiahemmet och Söderdoktorn. Den senare en privat vårdcentral som nu varit igång sedan år 2000. De berättade om sin resa från offentlig till privat. Det var två kvinnor, en sjuksköterska och en läkare som nu var delägare tillsammans med bla en annan läkare och en undersköterska. Spännande och höra hur man bemötte patienter förr och hur man nu jobbade med tillgänglighetsfrågor på ett helt nytt sätt.

På em var jag på besök i Solna-en Seniorträff som finns där för äldre som känner att man behöver gemenskap. Väldigt bra verksamhet.

Ikväll har jag haft KD lokalavdelning hemma hos mig. Vi hade lite kick-off. Så jag hade fixat lite mat på tema persika och citron. Citronmarinerad kyckling med sallad på babyspenat, persikor, rödlök, valnötter och grönmögelost. Sedan bakat efterrättskakor. En persikopaj och en citronkräms kaka...med grädde. Blev helt ok

I morgon blir det mer kampanjaktiviteter....

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.