Fastighetsskatten

Idag skriver SvD om de rödgrönas ändrade förslag kring fastighetsskatten. Östros säger att gränsen för den högre beskattningen 2010 kommer vara cirka 6,5 till 7 miljoner(mot tidigare förslag på 4,5 miljoner)Alltså ..nu är det snart bara oss i Bromma man vill komma åt känns det som. Hoppas alla Brommabor reser sig som en man och röstar på KD och Alliansen!

De rödgröna säger att man inte ska drabbas av uppräkningar av taxeringsvärden. Mp säger att "det är rimligt att fastighetsbeskattningen inte bara ökar och ökar..." . Ja men det är ju det som är grejen med taxeringsvärden. Varför då har taxeringsvärden kvar? Nej, ta bort dom som KD föreslår!

 Jag kan inte rå för att värdet på hus i mitt område stiger medan jag bor här. Det är inte rimligt att när priset på de bostäder grannar säljer för ökar, höjs mina boendekostnader. Däremot är jag beredd att betala lite mer av vinsten när jag flyttar.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.