Alliansen leder...

Det känns bra att tidningarna rapporterar att Alliansen leder. Samtidigt kan man inte ta något för givet. Idag har vi satt upp valaffischer runt om i Bromma. Lokalavdelningen hade flera team som åkte ut idag. Moderaterna hade tagit alla bästa platserna när vi kom. Men vi hittade ok platser i alla fall.

Veckan har gått fort. Det har varit en hel del debatter. Bla. radiodebatt på P1 i torsdags em om Europapolitik, Synskadades riksförbund, HBTQ -inte debatt utan man intervjuade tre partier på en kväll, däribland KD och det gick bra. Ingen som buade ... Expressens valstuga på Sergels torg var jag på i fredags. Varje parti har en tid (halvtimme) varje dag. Och jag har två gånger kvar där. Talade om jobben framförallt. Och det jag brinner mest för just nu, att göra mer för personer med funktionsnedsättning.

Har också varit i Norrtälje på torget med KD gäng och kampanjat. Men även i Alvik som är mitt hemområde. Vi björ på kaffe och bulle, vilket var mycket uppskattat. I morgon dax igen för kampanj. ..

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.