Det är rökt för de rödgröna...

Lyssnade idag på Sveriges Radio P1s utfrågning av Mona Sahlin idag. Det var nästan jobbigt.. radion spelar upp att hon tidigare tyckte RUT avdrag var en jämställdhetsfråga. Nu ansåg hon det inte alls som en viktig fråga för kvinnor. Ang rätt till heltid så ska hon lagstifta om det. Men i motionerna i riksdagen så är det bara vänsterpartiet som har ett tydligt förslag. Mp säger i sin motion att man inte tror det går. Och precis som s så säger man att parterna helst ska komma överens i frågan. Och här svävar Sahlin på målet och säger i radio att ...jo parterna bör komma överens. Men hallå- lag eller inte... Och ang krav för att få a-kassa så tycker ju s också att man ska ha det. De har 100 dagars deltidsstämpling och alliansen 75. De har precis som vi 80% inledningsvis, men trappar också ner eftersom, MEN i en taksänkning. Så fiffigt. Alltså. De har inga alternativ. De vet inte hur de ska få till ett trovärdigt alternativ. Nej, det kändes som det sjunkande skeppet....och hur många är kvar till valdagen...det återstår att se.

Ja apropå det så slits nu landstingrådskandidaten Batljan med att han egentligen tackat ja till ett jobb utomlands. Men han ska valkampanja först säger han...är det inte att lura sina väljare...Och så har vi Bodström som ska åka utomlands direkt efter valet, som han tidigare deklarerade. Man undrar: Har dom vetat länge att slaget är förlorat???

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.