I väntan på ett slutresultat...

Ja nu väntar vi alla med spänning på hur det ska gå...kommer Alliansen att få egen majoritet? Det vore så skönt. Även om det blir med knapp marginal.

Det är svårt att ta ledigt även om man behöver. Jag sitter i EU nämnd och vi samlades igår för återrapport från Europeiska rådet av Carl Bildt. Där ställer vi frågor om vad Sverige varit med om att besluta. Denna gång gällde det EU och dess strategiska partners internationellt. Även på fredag är det EU nämnd där jag ska delta.

Igår kväll var vi ute och tog ner valaffischer runtom i Bromma, men även några vi satt upp på Kungsholmen. Nu inväntar vi personkryssen men det är svårt att komma upp i 8% i Sthlms som är en stor valkrets. Så det innebär nog ganska säkert att jag fortsätter som ledamot. Ska bli spännande att se hur vi formerar oss i utskott osv.

Lite vila ska jag försöka få innan riksdagen har upprop den 4 okt. Besöka pappa på äldreboende, träffa vänner osv. Men man måste redan nu börja tänka ut vilka motioner man ska lägga när riksdagen öppnar. Så man får börja tänka nu för det är kort tid som detta ska ske på i starten. Städa och röja efter allt valmaterial, papper, artikelunderlag mm som flyter omkring över allt kommer jag också ägna denna mellantid åt.

Nu håller vi tummarna för Alliansseger med majoritet!

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.