Veckan som gått

Ja det blev en hektisk vecka med många förändringar  och händelser i riksdag och regering. SD´s uttåg från Storkyrkan vid Riksdagens öppnande.Regeringsförklaring med nya ministrar. KD har bytt Odell mot Attefall och Odell har utsetts till KDs gruppledare i riksdagen. Vi har fått nya utskottsplaceringar och där har jag själv nu fått byta från Arbetsmarknadsutskottet till Utrikesutskottet. Det känns tråkigt på ett sätt att lämna AU. Men samtidigt har jag jobbat mycket med internationella frågor sedan KDU tiden. Så det blir säkert bra. Jag blir ansvarig för EU nämnden också samt ersättare i Utrikesnämnden. Så det blir spännande. EU nämnden har jag ju redan jobbat i under fyra år, men annars lite nytt och spännande.

I fredags hade vi sista EU nämnden med gamla gänget. VI hade fem departement och ministrar som kom för överläggning. En viktig fråga var bla miljökatastrofen i Ungern.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.